Lomapäiviä kulunut: 9

kuntosalilla käyntejä: 2
juoksulenkkejä paahtavassa helteessä: 0 kpl
kävelylenkkejä paahtavassa helteessä: 0 kpl
nautitut jäätelöt ja valkoviinilasilliset: monta.
 
Lomalomaloma. Eka viikko meni säntäillessä levottomasti sukulaisissa ja toisen viikon juoksen lasten perässä Pärnun hiekkarannoilla. Hotellissa on kyllä kuntosali, ja aion pakata asiaankuuluvat varusteet* mukaan, mutta en lupaa mitään.
 
Mutta ostinpa vihdoin uudet urheiluliivit. Niiden sovittaminen on masentavaa, koska joudun aina ottamaan pienemmän kuppikoon ja isomman rinnanympäryksen. Lisäksi sovituskopissa pomppinen** tuntuu aina vähän nololta. Mutta sovitusmaraton*** kannatti. Aion viedä liivit koeajolle tänään. Onneksi kuntosalilla on ilmastointi. Täksi päiväksi ennustettiin lämpöennätyksen rikkoutumista enkä taatusti aio istuskella ulkona odottamassa lämpöhalvausta. Päivän kuumimmaksi ajaksi varasin leffaliput Shrek 4:n ennakkonäytökseen ja ehkä saan jäätelölahjuksilla houkuteltua perheeni pysymään ostosparatiisin viileydessä vielä sen jälkeenkin.
 
 
* jumppatrikoot, vesipullon ja Mobilatin
 
** siis kirjaimellisesti pomppiminen – ainoa tapa selvittää, ovatko liivit tarpeeksi tukevat estämään tiettyjen ulokkeiden epätoivotun pomppimisen
 
*** ja ainoa maraton, jota tällä harrastusvauhdilla ikinä tulen suorittamaan