Päivän uusi lihas: vasemman säären ulkoreuna.

Toissapäiväinen treeni kulki huonosti. Ohjelmassa oli juosta 7+7 minuuttia ja kävellä ripeästi niiden välissä. Kävin lämmittelemässä crosstrainerilla ja juoksin*ensimmäiset 7 minuuttia hammasta purren. Seuraava juoksujakso jäi kolmeen minuuttiin. Jalkojen tuntemukset olivat vielä ihan siedettäviä**, mutta henkeä ahdisti. Kävin välillä antamassa kurinpalautusta muutamalle lihasryhmälle kuntosalilaitteissa ja palasin juoksemaan loput kolme minuuttia. Sen jälkeen kävely tuntui tosi hyvältä *** ja jäin taapertamaan juoksumatolle vielä reiluksi vartiksi, koska halusin katsoa sitcomin loppuun ****.

Vielä ei ole näkynyt juoksijan flowta. Missä endorfiinikänni? Missä juoksemisen ilo? Toistaiseksi pakerran juoksupätkät verenmaku suussa ja koen onnen tunteita vain, kun kello näyttää että saa lopettaa.

Lisäksi koskee lompakkoon. Investoin kaksiin housuihin, urheilusukkiin ja uuteen juomapulloon *****, ja olen jo melkein päättänyt hankkia ikivanhan iPodini tilalle uuden, jolloin joudun hankkimaan myös uuden suojakotelon ja sen jutun, jolla soitin kiinnitetään hankalasti käsivarteen. Tekninen paita voisi olla hyvä hankinta myös. Ja urheilurintsikoista on toinen kaarituki irti niin, että se aina hivuttautuu puoliksi ulos ja yrittää tunkeutua kylkuluiden välistä ******. Rahanmenoa ei voi estää.

Eilen lepopäivä, tänään vapuaaton grillausta ystäväperheen kera. Viikonloppuna nöyrä paluu ohjelmaan ja mikähän-lihas-tällä-kertaa-on-kipeä -henkiselle löytöretkelle.

 

* tässä yhteydessä juoksulla tarkoitetaan hidasta, löntystelyyn päin taittuvvaa hölkkää.

** ainakin jos vertaa alatiesynnytykseen ilman epiduraalia.

*** samaan tapaan kuin paperiviilto tuntuu hyvältä juurihoidon jälkeen.

**** kun SubTV seuraavan kerran näyttää Frendit-maratonin, teen henkilökohtaisen kävelyennätykseni.

***** okei, juomapullo oli heräteostos, mutta tämä on pinkki ja sitä ei mieheni muiluta mukaansa golfkentälle kuten sitä edellistä.

****** ja tähtää epäilemättä sydämeen. Urheilu on niin mielipuolista hommaa, että se ei voi olla tarttumatta myös ns. rikoksentekovälineisiin.